טיסות למזרח: חלק ג' – כרטיס יציאה/חזור/פיקטיבי

מה עושים במקרה ואתם נכנסים למדינה ללא כרטיס יציאה? במדריך הזה תבינו את כל הבעיות והסכנות הכרוכות בכך, למה זה קורה, מתי זה קורה והכי חשוב – מה עושים?

מאת: תום לנדאו.
עודכן לאחרונה ב: 31.01.24.


שימו לב: אני ממליץ מאוד לקרוא הכל ולעקוב אחרי כ-ל הצעדים במדריך. מה שנקרא – הוראות אלו נכתבו בדם…

זהו מדריך שני מתוך סדרת מדריכי הטיסות למזרח, ובו נעסוק בהרחבה בשאלה הגדולה בה נתקל כל מי שטס לטיול ארוך: האם להזמין כרטיס הלוך-חזור או כיוון אחד?

שאר חלקי הסדרה:


אני מגיע להודו/נפאל/תאילנד/כל-מדינה-אחרת בלי כרטיס חזור. מה הסיכוי שיעשו לי בעיות?

לו רק היה לי שקל עבור כל פעם ששאלו אותי או שנתקלתי בשאלה הזאת…

אז בואו נעשה קצת סדר: בעת הגעה למדינות מסויימות במזרח, *יתכן* שתדרשו להציג כרטיס יציאה.

באילו מדינות יבקשו לראות כרטיס יציאה?

המדינות הבעייתיות (במזרח) הן הודו, נפאל, סרי לנקה, תאילנד, מיאנמר (בורמה), ויאטנם, לאוס, קמבודיה, טייוואן והפיליפינים. כן, זה בערך הכל.

מה זה בעצם כרטיס יציאה?

כשאומרים כרטיס יציאה, מתכוונים לכרטיס יציאה מהמדינה אליה נכנסים, ולא לכרטיס חזרה לארץ. כלומר, אם אתם טסים להודו, ויש לכם כרטיס חזור לארץ מבנגקוק, זה לא רלוונטי. לאף אחד לא אכפת אם תחזרו הביתה. אכפת להם שלא תישארו אצלם.

מתי בודקים אם יש לי כרטיס יציאה?

לרוב, מדובר בבדיקה המתבצעת בעת הצ'קאין לטיסה. כלומר, אם אתם טסים מישראל להודו, יבדקו אם יש לכם כרטיס יציאה מהודו עוד בדלפק הצ'קאין בנתב"ג.

בנוסף, לפעמים יכולים לבדוק אם יש לכם כרטיס יציאה מהמדינה גם בעת הנחיתה, בשדה התעופה. זה קורה בפיליפינים, בויאטנם ולפעמים גם בהודו ונפאל.

בודקים כרטיס יציאה גם במעברים קרקעיים?

מעולם לא נתקלתי במקרה בו בדקו כרטיס יציאה במעבר קרקעי.

ואם אני יוצא מהמדינה במעבר קרקעי, מספיק להגיד להם את זה, או להראות הוכחת יציאה קרקעית (כרטיס אוטובוס/רכבת)?

במקרים מסויימים זה יכול לעבוד. תניחו שלא.

למה בעצם בודקים כרטיס יציאה?

לפעמים הבדיקה הזאת מעוגנת בחוקי המדינה, ולפעמים חברות התעופה 'מגדילות ראש' ובודקות למרות שאין צורך.
האמת שזה לא כזה משנה למה, אבל אם אתם מתעקשים…

"חברות התעופה משתמשות בתוכנה בינלאומית אשר מכתיבה לכל דייל/ת קרקע האם נוסע בעל לאום ישראלי מורשה לנסוע למדינה X עם כרטיס לכיוון אחד. רוב המדינות אינן מאשרות זאת. שליחת נוסע ליעד אשר כרטיס לכיוון אחד איננו מורשה בו, מסכנת הן את הנוסע בסירוב כניסה למדינה ושהות במעצר שם עד לטיסת החזור, והן את חברת התעופה בקנס של כ5000 יורו, מטעם שדה התעופה המסרב."

מידע פנימי מפי מנהל תורן בנתב"ג.

תמיד בודקים כרטיס יציאה? או: "אבל אני נכנסתי עם כרטיס לכיוון אחד ולא עשו לי בעיות!"

לא. לא תמיד מבקשים כרטיס יציאה. אבל אם יש נוהל כזה, כדאי שתניחו שיבקשו מכם, כדי להיות מוכנים.

בקבוצות הפייסבוק של הודו לא עובר יום מבלי שמישהו שואל אם צריך כרטיס יציאה מהודו כדי להיכנס. אני תמיד עונה שכן, ותמיד יש חמישה שקופצים ואומרים שהם נכנסו ללא כרטיס יציאה בלי בעיה.

אז חשוב להבין שזה לא מעיד על כלום, ושהסיכון קיים. חבל להגיע למצב שלא מעלים אתכם לטיסה.

אז מה עושים?!

לא, זה לא אומר שאתם חייבים להזמין כרטיס טיסה הלוך-חזור. אפשר לפתור את זה בקלות: אם מבקשים מכם כרטיס יציאה, תציגו כרטיס יציאה. גם אם אין לכם.
לצורך זה, מומלץ להשתמש בכרטיס זמני/מושכר.

אני מניח ששמעתם על כרטיסים פיקטיבים, כלומר קובץ או נייר שנראה כמו כרטיס טיסה, אך אין לו כל אחיזה במציאות. מעבר לכך שכל סוכן נסיעות שמנפיק לכם כרטיס כזה עובר על החוק, זה פשוט לא באמת עובד.

"אמיתות כרטיס היציאה שלכם נבדקת מערכתית, ולכן לא הייתי ממליץ להסתכן עם כרטיס פקטיבי בזמן המוגבל של הצ’ק אין, שבתומו כבר לא יהיה ניתן להמשיך ולחכות לכם עד לקניית כרטיס היציאה. גם אם מדובר בכרטיס חזור של חברה שאינה באותה ברית עם חברת ההלוך, הרי שעדיין ניתן לבדוק זאת טלפונית מול דלפקי הכרטוס של אותה חברת תעופה בנתב"ג, הפתוחים תמיד (ואם אין לה שירותים בארץ, אז באמצעות משרדי הכרטוס של בעלות בריתה)."

מידע פנימי מפי מנהל תורן בנתב"ג.

כרטיס מושכר / כרטיס יציאה זמני

לעומת זאת, אפשר ללכת על בטוח ולדאוג לכרטיס יציאה מושכר:

ישנם מספר אתרים המאפשרים לשכור כרטיס טיסה ל48 שעות בעבור 12-16$. הם קונים כרטיס יציאה על שמכם בתאריך שבחרתם, ומבטלים אותו 48 שעות לאחר מכן.

או, אם נדייק, הם לא ממש קונים כרטיס על שמכם אלא רק עושים reservation – שזה שלב אחד לפני הרכישה הסופית. ב-99% מהמקרים זה מספיק טוב.


זהו הפתרון הטוב והמומלץ ביותר מבחינתי.

שימו לב: האתר flyonwards נהג להציע שירות דומה, אך הוא כבר לא מתפקד. הם עדיין גובים את הכסף כמו שצריך, אבל כרטיס לא יצא לכם מזה.

זה באמת עובד?

כן.

איך מזמינים כרטיס יציאה זמני?

בעבר המלצתי במדריך זה להזמין כרטיס יציאה זמני מהאתר onwardticket. האתר עדיין עובד ומתפקד ועושה את העבודה שלו, אך מצאתי אופציה טובה יותר!

האתר bestonwardticket מאפשר לכם לבחור טיסה ספציפית, והוא גם קצת זול יותר.

bestonwardticket מזמין לכם כרטיס טיסה. אתם בוחרים נקודת מוצא (שזה בעצם שדה תעופה במדינה אליה אתם רוצים להיכנס), נקודת יעד (כל שדה תעופה שהגיוני לטוס אליו משם) ותאריך טיסה, ומחפשים טיסה. השלב הבא יהיה לבחור טיסה ספציפית, להזין את הפרטים שלכם ולשלם.

כ-20 דקות לאחר מכן תקבלו את הכרטיס למייל.

שימו לב – פה יש הוראות חשובות מאוד:

  • יעד הטיסה יכול להיות המקום ממנו הגעתם, או כל מקום אחר. זה גם יכול להיות יעד שאין אליו טיסות ישירות.
  • מה שחשוב זה לבחור חברת תעופה שונה מזו שאתם טסים איתה, ושלא תהיה חברה קיקיונית בלי אתר אינטרנט מתפקד. למשל, לא חברות נפאליות.
  • לדוגמא: אם אתם טסים מת"א לדלהי עם אייר אינדיה, אפשר לעשות כרטיס מדלהי לישראל, אבל לבחור טיסה של אמירייטס. אפשר גם לבחור טיסה ממומבאי לבנגקוק עם קונקשן בקטאר. רק לא אותה חברת תעופה איתה טסתם, ושתהיה חברת תעופה שמאפשרת לבדוק את ההזמנה באתר שלה. מהנסיון שלי זה עובד טוב עם קטאר איירווייז.
  • זה לא כ"כ משנה מתי הטיסה, כל עוד מדובר על מועד בו עדיין מותר לכם להיות במדינה לפני תנאי הויזה.
  • את הכרטיס אתם מקבלים עד 20 דקות לאחר ההזמנה. זה לא מיידי! זה אומר שחובה לעשות את זה מראש ולא רק בשניה האחרונה כשמבקשים מכם כרטיס יציאה בשדה.
  • הכרטיס תקף ל-48 שעות בלבד. כלומר, אם תזמינו אותו כ-6-12 שעות לפני הטיסה זה יהיה אופטימלי לדעתי. חשוב שהכרטיס יהיה בתוקף כשאתם בצ'קאין בשדה, בזמן מעבר בשדה תעופה נוסף בקונקשן, וגם בזמן הנחיתה במדינה.
  • ניתן לשלם 1$ נוסף כדי להזמין כרטיס שיופעל ל-48 שעות לא מיידית, אלא מתי שתרצו. במקרה כזה, אתם תקבלו לינק הפעלה, ולא כרטיס. הכרטיס יגיע רק כשתבחרו להפעיל.
  • ניתן לשלם 7$ נוספים כדי לקבל כרטיס שתקף לשבוע, או 10$ לשבועיים.
  • עדיף להדפיס את הכרטיס.
  • כשאתם מקבלים את הכרטיס הוא מגיע עם PNR, שזה קוד הזמנה. אני ממליץ להיכנס לאתר חברת התעופה ולבדוק את ההזמנה שלכם בעזרת ה-PNR. זו הדרך שלכם לוודא שאכן מדובר בכרטיס אמיתי (לא אמורה להיות בעיה, אבל תמיד טוב לבדוק). חשוב לדעת שלא לכל חברת תעופה יש את האופציה הזאת. אם יש לכם בעיה בבדיקת ה-PNR, תורידו את האפליקציה CheckMyTrip, תזינו שם את פרטי ההזמנה, ולפעמים תקבלו PNR אחר שכן יעבוד באתר חברת התעופה.
  • אם זה עדיין לא עובד, כתבו לתמיכה של bestonwardticket.
  • צריכים להאריך את הכרטיס ביומיים נוספים? כתבו לתמיכה שלהם, הם מאריכים ללא תשלום.

הזמנת כרטיס יציאה זמני – צעד צעד

ל-bestonwardticket יש שלושה מסכים לפני התשלום עצמו:

1. בחירת מוצא, יעד ותאריך.

מה ממלאים?

  • From– מאיפה יצא כרטיס היציאה שלכם. כלומר, אם אתם טסים להודו, כרטיס היציאה צריך לצאת מהודו. אני בחרתי דלהי, ובאותה מידה יכולתי לבחור כל עיר אחרת עם שדה תעופה בינ"ל בהודו.
  • To – יעד הטיסה. בחרתי בבנגקוק, ובאותה מידה יכולתי לבחור בכל שדה תעופה אחר ברחבי העולם.
  • Depart – תאריך הטיסה העוזבת – מועד בו עדיין מותר לכם להיות במדינה לפני תנאי הויזה.

2. גוללים למטה ובוחרים טיסה ספציפית:

  • אפשר לראות שיש הרבה אפשרויות לטיסות וחברות תעופה. מבין הרשימה שאתם רואים פה הייתי נמנע מלבחור את Air India (כי זו כנראה החברה איתה טסים לדלהי) וגם את Hahn Air שהיא חברה די קיקיונית. וכמובן לא הייתי בוחר חברות עומאניות, סעודיות וכווייתיות. אבל אתיחד וקטאר הן אופציות מעולות.
  • בסרטון הזה אני בחרתי את פליידובאי – במקרה שלי הבדיקה באתר שלהם לאחר מכן לא עבדה, והתמיכה החליפה לי את הכרטיס לקטאר ואז כן עבד.

3. הזנת פרטים אישיים ובחירת אפשרויות:

  • מזינים שם פרטי ומשפחה וכתובת מיילכמו בהזמנת כרטיס טיסה אמיתי, השם כפי שהוא כתוב בדרכון
  • Ticket Valid – פה אתם יכולים לבחור אם הכרטיס יהיה תקף ל-48 שעות, 7 ימים (בתוספת 7$) או 14 ימים (בתוספת 10$)
  • I want to Receive my Ticket later – פה אפשר לבחור אם אתם רוצים לקבל את הכרטיס מאוחר יותר בזמן לבחירתכם. זה יעלה לכם עוד 1$. שימו לב: אי אפשר להדפיס את הכרטיס לפני המועד שבחרתם.
  • Add notes to order – לא ברור למה צריך את זה

ממשיכים הלאה, משלמים, ומקבלים למייל אישור הזמנה. הכרטיס עצמו יגיע רק לאחר מכן (עד 20 דקות).

ככה נראה המייל עם אישור ההזמנה:

וככה נראה כרטיס הטיסה עצמו שמגיע במייל כקובץ PDF לאחר מכן:

נקודות חשובות:

  • חובה להדפיס את כרטיס הטיסה שקיבלתם בקובץ המצורף למייל (לא את המייל עצמו). למה? כי במייל עצמו מופיע השם של bestonwardticket – אם תציגו אותו בשדה התעופה, יבינו שזה כרטיס זמני. תציגו את הקובץ המצורף!!
  • אם בחרתם לקבל את הכרטיס בשלב מאוחר יותר, לא תקבלו כרטיס למייל באותו רגע. תקבלו לינק להפעלת הכרטיס. הכרטיס יגיע מיד לאחר הלחיצה על הלינק.
  • מזכיר שוב: כשאתם מקבלים את הכרטיס הוא מגיע עם PNR, שזה קוד הזמנה. אני ממליץ להיכנס לאתר חברת התעופה ולבדוק את ההזמנה שלכם בעזרת ה-PNR. זו הדרך שלכם לוודא שאכן מדובר בכרטיס אמיתי (לא אמורה להיות בעיה, אבל תמיד טוב לבדוק). חשוב לדעת שלא לכל חברת תעופה יש את האופציה הזאת. אם יש לכם בעיה בבדיקת ה-PNR, תורידו את האפליקציה CheckMyTrip, תזינו שם את פרטי ההזמנה, ולפעמים תקבלו PNR אחר שכן יעבוד באתר חברת התעופה.
  • יש לכם בעיה? כתבו לתמיכה של bestonwardticket, הם אדיבים ואפקטיבים.
  • צריכים להאריך את הכרטיס ביומיים נוספים? כתבו לתמיכה שלהם, הם מאריכים ללא תשלום.

זהו, עכשיו אתם יודעים איך להשכיר כרטיס יציאה אמיתי לחלוטין, כך שתוכלו להיכנס למדינות ללא כרטיס יציאה.

אם אתם זקוקים לעוד מידע בנושא טיסות למזרח, אתם מוזמנים לקרוא את מדריכי הטיסות שלי:

גילוי נאות: אני מקבל עמלה קטנה על כל כרטיס שתזמינו מ-bestonwardticket. זה לא עולה לכם יותר. בחרתי את האתר הזה כי הוא הכי טוב שמצאתי. קודם כל בדקתי אותו, הזמנתי כרטיס בעצמי, דיברתי עם התמיכה שלהם, ורק אז גיליתי שאני יכול לקבל על זה עמלות. הייתי ממליץ על האתר הזה בכל מקרה.

שיתוף:

הסיפוק שלי מגיע מעזרה למטיילים במזרח: גם מעזרה לעומק ללקוחות שלי, אבל גם מהמון רגעים יומיומיים של עזרה קטנה למטיילים בשאלות, ובהשקעה באתר ובקבוצות המטיילים. זה הכל בשבילכם.

בדתות ההודיות נהוג מאוד לבקש ולתת daana: תרומה כראות עיניכם בתמורה לשירות כלשהו.

באופן דומה, אני מציע לכם לתמוך בפעילות שלי כראות עיניכם ולפי יכולותיכם. תודה!

מדריכים נוספים שיכולים לעניין אותך

יש לכם שאלה או התלבטות? צרו איתי קשר

21 תגובות

  1. מה לגבי מדינות שדורשות כרטיס יציאה כדי לקבל ויזה, כמו תאילנד? במקרה כזה, 48 שעות לא מספיק.

  2. לא נתקלתי בהרבה מקרים בהם מבקשים דבר כזה. אולי בתקופת הקורונה זה באמת יותר נפוץ. לצערי אני חושב שהפתרונות המוצגים פה לא מספיק טובים. כן אפשר לקנות כרטיס יציאה גמיש, שאפשר לשנות לו תאריך ללא עלות נוספת. מאמין שזה יותר נפוץ בתקופה הזאת.

  3. תודה רבה על המידע! האם ה-99% מקרים שזה עובד בהם זה כי ידוע על כאלו שבהם זה לא עבד (ואז מה קורה?), או כי לא ידוע אבל פשוט אף פעם אי אפשר להבטיח 100%?

  4. אפשר גם לבקש מסוכן נסיעות שיעשה הזמנה של כרטיס ( לא כרטוס ) ואז אתם מכוסים

  5. היי.
    מה לגבי ברזיל, כרטיס טיסה לאחת המדינות מסביב גם תופס ככרטיס יציאה? משנה לאיזו מדינה?
    (שמעתי דעה שיש בניהן סוג של איחוד אז לא בטוח שזה מספיק טוב)
    תודה

  6. כדאי לציין שמי שטס לדלהי עם 'אייר אינדיה' כדאי שלא יזמין כרטיס לבנגקוק, כמו הדוגמה שבאתר.
    זה מה שאני עשיתי וקיבלתי כרטיס של אותה חברה… 🙁

  7. חבל שאתה ממליץ על ownward בלי לציין שאתה מקבל על זה תשלום, השתמשתי באתר הזה וגילו שזה כרטיס פיקטיבי והכריחו אותי לקנות כרטיס אמיתי.
    הדרך הכי מומלצת היא דרך EXPEDIA ואז לבטל.

    1. חבל שאתה לא קורא מדריכים עד הסוף כי בהחלט ציינתי שאני מקבל עמלה.
      אגב, המדריך הזה היה קיים בערך באותו הפורמט גם כשהפניתי לאתר אחר שלא נתן לי עמלה.

      זה הפתרון *שאני ממליץ עליו* – אתה מוזמן להמליץ על משהו אחר, תפאדל.
      אני לא ממליץ על הפתרון של אקספדיה למטייל הממוצע כי יש בו סיכון גדול.

      פעם הבאה אני מציע לך לקרוא עד הסוף לפני שאתה מתנפל, ויותר חשוב – לא להניח הנחות לא מבוססות על בן אדם שאתה לא מכיר.

  8. היי תום.
    המלצת על חברות תעופה מסויימות לטוס איתן בכרטיס הפיקטיבי, אני לא רואה בהזמנה אפשרות של בחירת חברת התעופה, האם זה אוטומטי בהזמנת הכרטיס שרואים את חברת התעופה כשהכרטיס מודפס?

    1. בהמשך לשאלה, למשל מגיע לנפאל דרך דלהי, האם נכון יהיה להזמין את היציאה לבנגקוק מקטמנדו? או עדיף ליעד אחר?

      1. אי אפשר לבחור חברת תעופה. אפשר לבחור חברה ויעד. כן, מקטמנדו לבנגקוק זה אחלה.

  9. היי. למה אתה בעצם ממליץ לא לטוס חזרה ליעד ממנו הגעת?
    אני רוצה לטוס לקטמנדו. מגיעה מניו דלהי.
    למה יש בעיה שיהיה לי כרטיס פיקטיבי חזרה לניו דלהי?

    1. כי זה מעלה את הסיכויים שתקבלי את אותה חברת תעופה. אני אשאל הפוך – למה חשוב לך ספציפית לאן הכרטיס הפיקטיבי שלך יהיה?

      1. זה לא חשוב בכלל. רציתי להבין את ההגיון ואת הכשלים בבחירת יעד

      2. הזמנתי עכשיו לפי המדריך שלך ולא היתה לי אפשרות לבחור ללא עצירות. עברתי פעמיים על הדפים והזמנתי בכל מקרה וקיבלתי טיסה עם קונקשן. מה הבעיה עם זה בעצם? יעשו לי בעיות? אנחנו משפחה של 5 אז כבר הוצאתי על זה 80$…

  10. אם אני טסה להודו עם AirIndia לאן אני יכולה לקנות כרטיס פיקטיבי כך שלא אקבל את אותה חברת התעופה? הם טסים לכל יעד שאני בודקת. תודה 🙏

  11. היי, לגבי החברה של כרטיס פיקטיבי – מה היעוד האמיתי של האתר הזה? הוא הוקם אך ורק לאנשים שרוצים "להמציא" כרטיס חזרה פיקטיבי ותו לא?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

השאירו לי תגובה

21 תגובות

  1. מה לגבי מדינות שדורשות כרטיס יציאה כדי לקבל ויזה, כמו תאילנד? במקרה כזה, 48 שעות לא מספיק.

  2. לא נתקלתי בהרבה מקרים בהם מבקשים דבר כזה. אולי בתקופת הקורונה זה באמת יותר נפוץ. לצערי אני חושב שהפתרונות המוצגים פה לא מספיק טובים. כן אפשר לקנות כרטיס יציאה גמיש, שאפשר לשנות לו תאריך ללא עלות נוספת. מאמין שזה יותר נפוץ בתקופה הזאת.

  3. תודה רבה על המידע! האם ה-99% מקרים שזה עובד בהם זה כי ידוע על כאלו שבהם זה לא עבד (ואז מה קורה?), או כי לא ידוע אבל פשוט אף פעם אי אפשר להבטיח 100%?

  4. אפשר גם לבקש מסוכן נסיעות שיעשה הזמנה של כרטיס ( לא כרטוס ) ואז אתם מכוסים

  5. היי.
    מה לגבי ברזיל, כרטיס טיסה לאחת המדינות מסביב גם תופס ככרטיס יציאה? משנה לאיזו מדינה?
    (שמעתי דעה שיש בניהן סוג של איחוד אז לא בטוח שזה מספיק טוב)
    תודה

  6. כדאי לציין שמי שטס לדלהי עם 'אייר אינדיה' כדאי שלא יזמין כרטיס לבנגקוק, כמו הדוגמה שבאתר.
    זה מה שאני עשיתי וקיבלתי כרטיס של אותה חברה… 🙁

  7. חבל שאתה ממליץ על ownward בלי לציין שאתה מקבל על זה תשלום, השתמשתי באתר הזה וגילו שזה כרטיס פיקטיבי והכריחו אותי לקנות כרטיס אמיתי.
    הדרך הכי מומלצת היא דרך EXPEDIA ואז לבטל.

    1. חבל שאתה לא קורא מדריכים עד הסוף כי בהחלט ציינתי שאני מקבל עמלה.
      אגב, המדריך הזה היה קיים בערך באותו הפורמט גם כשהפניתי לאתר אחר שלא נתן לי עמלה.

      זה הפתרון *שאני ממליץ עליו* – אתה מוזמן להמליץ על משהו אחר, תפאדל.
      אני לא ממליץ על הפתרון של אקספדיה למטייל הממוצע כי יש בו סיכון גדול.

      פעם הבאה אני מציע לך לקרוא עד הסוף לפני שאתה מתנפל, ויותר חשוב – לא להניח הנחות לא מבוססות על בן אדם שאתה לא מכיר.

  8. היי תום.
    המלצת על חברות תעופה מסויימות לטוס איתן בכרטיס הפיקטיבי, אני לא רואה בהזמנה אפשרות של בחירת חברת התעופה, האם זה אוטומטי בהזמנת הכרטיס שרואים את חברת התעופה כשהכרטיס מודפס?

    1. בהמשך לשאלה, למשל מגיע לנפאל דרך דלהי, האם נכון יהיה להזמין את היציאה לבנגקוק מקטמנדו? או עדיף ליעד אחר?

      1. אי אפשר לבחור חברת תעופה. אפשר לבחור חברה ויעד. כן, מקטמנדו לבנגקוק זה אחלה.

  9. היי. למה אתה בעצם ממליץ לא לטוס חזרה ליעד ממנו הגעת?
    אני רוצה לטוס לקטמנדו. מגיעה מניו דלהי.
    למה יש בעיה שיהיה לי כרטיס פיקטיבי חזרה לניו דלהי?

    1. כי זה מעלה את הסיכויים שתקבלי את אותה חברת תעופה. אני אשאל הפוך – למה חשוב לך ספציפית לאן הכרטיס הפיקטיבי שלך יהיה?

      1. זה לא חשוב בכלל. רציתי להבין את ההגיון ואת הכשלים בבחירת יעד

      2. הזמנתי עכשיו לפי המדריך שלך ולא היתה לי אפשרות לבחור ללא עצירות. עברתי פעמיים על הדפים והזמנתי בכל מקרה וקיבלתי טיסה עם קונקשן. מה הבעיה עם זה בעצם? יעשו לי בעיות? אנחנו משפחה של 5 אז כבר הוצאתי על זה 80$…

  10. אם אני טסה להודו עם AirIndia לאן אני יכולה לקנות כרטיס פיקטיבי כך שלא אקבל את אותה חברת התעופה? הם טסים לכל יעד שאני בודקת. תודה 🙏

  11. היי, לגבי החברה של כרטיס פיקטיבי – מה היעוד האמיתי של האתר הזה? הוא הוקם אך ורק לאנשים שרוצים "להמציא" כרטיס חזרה פיקטיבי ותו לא?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

0
    0
    סל הקניות שלך
    הסל שלך ריקחזרה

    כל העדכונים על המזרח -
    עד אליכם!

    קבלו למייל טיפים, עדכונים והמלצות על טיול בהודו, נפאל ומיאנמר!